• Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Deskundig advies
  • 085-0805107
  • Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Deskundig advies
  • 085-0805107

URECO 425 Wp Black Glas-glas

€ 119,00
Vrijgesteld van BTW, excl. levering
Productgegevensblad
Snel leverbaar
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

URECO 425 Wp Black Glas-glas

Afmeting: 1722x1134x30 mm


URECO 425 Wp Black Glas-glas

Haal het maximale uit het dak van je klant. Ontdek de URECO 425 Wp Black Glas-glas! Hét zonnepaneel voor elk residentieel PV-systeem.


Meer vermogen per m2 zonnepaneel

Per vierkante meter heeft dit zonnepaneel een vermogen van 217,64 Wp. Hiermee installeer je een toppresteerder die de marktstandaard met meer dan 8% overtreft.
Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de N-type zonnecellen in dit paneel. Deze zijn efficiënter, presteren beter bij hoge temperaturen en hebben een lagere degradatie.


Tientallen jaren topprestaties met glas-glas technologie

Dit zonnepaneel combineert de N-type zonnecellen met glas-glas technologie. Het resultaat is een buitengewoon hoge vermogensgarantie van 87.40% na 30 jaar. En met de productgarantie van 25 jaar, geniet jouw klant langdurig van de hoogste energieopbrengsten!

Bij glas-glas panelen zijn de zonnecellen ingekapseld tussen twee lagen gehard glas. Het zonnepaneel is daardoor beter beschermd tegen vocht en mechanische belasting. Glas-glas panelen zijn ook brandveiliger en bieden betere temperatuurregulatie. Dit leidt tot hogere energieopbrengsten en een kleiner risico op “hot-spots”.


Perfect voor elk residentieel systeem

Met het hoge vermogen per m2 en een volledig zwarte afwerking past dit zonnepaneel op elk residentieel, MKB- of klein-commercieel dak. De geweldige prestaties en het aantrekkelijke ontwerp zorgen ervoor dat het dak van jouw klant optimaal benut wordt.


URECO – bewezen betrouwbaar

Jij wil een betrouwbare leverancier met een goede leverbeschikbaarheid, toch? Laat dat nou precies de kracht zijn van deze Taiwanese zonnepanelenfabrikant! Onze duurzame samenwerking van meer dan 7 jaar heeft talloze tevreden installateurs opgeleverd. Tijdens deze jaren hebben ze continu een uitmuntende leverbeschikbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd.